Tummat%20ruusut-normal.jpgKesäinen sää on ollut tänäänkin,Kaija ja Jorma poikkesivat aamulla tuomassa lehdet sitten taidan ollakin ilman niitä viikon kun he lähtevät tänään Budapestiin viikoksi no aamulehden uutiset näen kyllä netistä kun Jouko laittoi sen sinne joskus.

Jaana kävi hakemassa tuuletustelineen kun tarvitsi kirpputorille jos nyt oikein ymmärsin oli jossain peräkonttikirppis ja hän meni sinne, toivottavasti kauppa on käynyt.

Kävin sauvalenkillä jo aamupäivällä eilisiä metsäpolkuja kuljin että sain kulkea varjossa suurimman ajan lenkistä ei ollut niin kuuma, eräs entisiä työkavereitani soitti olivat menossa maalle viikonlopuksi niinkuin varmaan monet joilla kesäpaikka on, kyseli vointiani ja lupasimme taas pian tavata vaan kesällä on monilla niin kiire kun pitää ehtiä moneen paikkaan kesän aikana ja kesä on kuitenkin melko lyhyt.

Iltapäivällä keittelin lohikeittoa huomiseksi ja on sitä useammaksikin laitoin kerta-annoksina pakasteeseen maistoin sen verran että hyvää oli minä laitan siihen porkkanaakin ja bataattia ja keitinliemeen lopuksi hiukan kermaa.

Minulla ja naapurillani on parvekkeet niin likellä toisiaan että kyllä käsipäivää voisi sanoa joten aina on juttuseuraa kun parvekkeelle menee vaikka ei aina niin välittäisikään vaan hän on yksinäinen ihminen jolla ei ole lähisukua joten senkin ymmärtää että haluaa jutustella.

Nyt illemmalla on alkanut käydä tuuli vaan ei näytä sateiselta en ole katsonut mitä on huomiseksi luvattu ja senhän näkee sitten huomenna.Ei ole tiedossa että tulisi ketään käymäänkään vaan voi se joku tulla yllättäenkin vaikka ymmärrän omakotiasukkaat näin kauniilla ilmalla että ovat mieluummin kotipihalla kun hikoilevat kerrostalossa.