Punainen%20ruusu.jpg

Tänään oli Nokian Uutiset ovessa vaan Aamulehteä ei ole näkynyt vieläkään ,voisiko se olla niin että se on täällä koneella kun se sivu on erinäköinen kun muuloin, se nimittäin voi niinkin olla.Jorma oli laittanut viestin täällä kello oli 14.00 että olivat tulleet juuri hotelliin ja siellä kello oli 18,30 tai jotain.No hyvä kun ainakin sinnepäin ovat päässeet ja hyvä jos takaisinkin.

Aamulla kävin kuntosalilla polkemassa pyörää vaan siinäpä se liikunta sitten onkin vaan kun kertoilevat jotka ovat ulkoilleet että on liukasta ja luntakin tulee kaiken aikaa.Sain sen verran tehtyä että tilasin ajan parturiin ja sain keskiviikoksi.

Minulla on valot olleet päällä koko päivän kun on niin hämärää ja kyllähän sen näkee sitten sähkölaskussa ja sekin kun on minun maksettava, olen niin odotellut sitä päivän pitenemistä vaan ei ole tapahtunut vielä näillä nurkilla.

Tuntui pyykkikone lopettavan pyörimisen niin että olis varmaan laitettava pyykit kuivumaan vaan kun laiskottaa ja se on silloin se lähtö tosi vaikeata vaanjos nyt lähden voi pyykit alkaa kuivumaan ja aamulla olis silitys edessä.