En oikein osaa edes aloittaa kertomusta hankaluuksista jotka vainoavat minua, tietokone on tehnyt sitä useinkin joten se on paremminkin poikkeus kuin sääntö jos se toimii, vaan nyt on alkanut se maanmainio induktiosilmukka jumpittelemaan onko se minun tottumattomuuttani vai mitä vaikka kaikissa vempeleissä on virtaa se saattaa jättää ottamatta osaa työhönsä on tehnyt vähällä aikaa kolmesti , tuli mieleeni kun varoitetaan ettei saa käyttää lähellä mangneettia sisältäviä laitteita minulla on matkamittari vyötäröllä jossa on hiukan mangneettia ?

Tänään oli tuotu eilen ostettu matto sillä aikaa kun olin terveyskeskuksessa ihan hyvän näköinen vaikka vaihdoinkin sen jo eri paikkaan.

Kävin omalääkärillä ja tänään hän olikin puheliaammalla päällä kuin viimeksi ja lupasi että jalkani kuvataan ja ortopedi katsoo voiko niille jotain tehdä en halua kyllä että mitään leikkauksia tehdään jos keksivät jotain muuta niin hyvä on.

Tänään oli fysioterapeutit opettivat seniorisambaa vaan se oli juuri samaan aikaan kuin lääkärin aika olisin käynyt katsomassa senkin, kyllä täällä kaikkea ohjelmaa on  arkisin viikonloppuisin on vaan tyhjää ja silloin olis mukavaa kun olis jotain hassutusta.