Gerpera-normal.jpgTämä kukkakimppu on innokas esiintyjä tulee esille melkein jokatoinen päivä, no onhan nyt äitienpäivä ja suodaan hänellekin se ilo, halailun puute on hetkeksi ohi sillä tänään olen saanut niin monta halausta että en koko viime vuotena yhteensäkään.

Kaija ja Jorma tulivat aamupäivällä ja pääsiassa laittoivat ruuan olin keittiön puolella vaan jaloissa pyörimässä ja mukavahan se on välillä katsella kun toiset laittelevat ruokaa.

Ensin tulivat käymään Ville perheineen silloin ei ollut vielä ruoikaa tarjolla toivat kukkaset Kaijalle joka on lasten mummu ja minulle joka olen lasten isomummi ja kaikki antoivat halauksen kera onnittelut.He eivät viipyneet kauan koska oli vielä yksi mummi kukittamatta ja halaamatta.

Anne ja Jouni tulivat ja silloin oli ateria jo valmistunut ja pääsimme pöytään ja hyvän paistin Jorma oli paistanut huolimatta siitä että hän moitti minun ruanlaittovälineeni oikeastaan kaikkein enimmän veitsiä Hyvää työtä oli tehnyt Kaijakin haukkumatta.

Ruoka oli todella hyvää ja ainahan toisen laittama ruoka maistuu paremmalta kuin oma kiitokset vaan aterian valmistajille ja myöskin Annelle ja Jounille kun tulivat kanssamme ruokailemaan oli oikein mukavaa vaikka Jouko ja Eija puuttuivatkin kun olivat matkoilla Joukon puhelu tuli kyllä silloin kun toiset veljeksetkin olivat paikalla, en katsonut kuka laittoi tiskit koneeseen taisi olla Anne.

Heidän lähdettyään laitoin tiskikoneen päälle enkä voinut lähteä ulkoilemaan ennenkuin sain koneen päältä, läksin sitten välittömästi ja taisi heitellä jo vesipisaroita pihalla kun meni vaan en ollut huomaavinani ja tein lenkkini ja kastuin ihan kunnolla heti kun tulin sisälle paistoi aurinko vaan nyt on kyllä taas sade näin tämä äitienpäivä on ohi.

Kerron vielä kun Jounilla on se lintupönttö jossa on kamera siellä oli lintuja ja kuului ääntäkin tosi kivaa seurata kehitystä kun näkee omalta koneelta.