LILAT%20KUKAT.jpg

Tänään nukuin hiukan pommiin , yöllä särki sormia ja se häiritsi nukkumista niin kauan kunnes ymmärsin ottaa kipulääkkeen ja sen  vuoksi uni maistui pitemmälle aamuun, Jorma toi lehdet lenkille mennessään olis ollut silitettävää pyykkiäkin vaan  oli sormet sen  v erran kipeät että ne on silittämättä vieläkin.

Eilen illalla kun kävimme Tyynen kanssa lenkillä hän pyysi kaveriksi keitolle Kulmakiveen, se on seurakunnankahvila pienen matkan päässä sov imme että tapaamme klo 11.00 alhaalla vaan kun häntä ei kuulunutajattelin hänen jo menneen ja läksin minäkin menemään, ei hän siellä ollut mutta tuli hetken kuluttua. Siellä on kuten monessa muussakin seurakunnan paikoissa vapaaehtoisia jotka hoitavat tehtävät ja niin oli sielläkin.

Keitto oli hyvää nuori henkilö oli joka passasi pöytään nautittavat jälkiruuaksi sai kahvit, olin katsellut hetken kahta rouvaa ja näyttivät tutuilta ja kysyin sitten Tyyneltä niin hän sanoi että ovat meidän talon asukkaita tuntui nololta mutta ei kaikki asukkaat käy yleisissä kokoontumisissa ja kyllähän meitä on sen verran paljonkin etten muista kaikkia.

Siellä oli kapinetin puolella sotaveteraaneja ja kanttorikin ja että alkavat laulamaan ja olis sinne kuulemma voinut mennä mutta me läksimme kotiinpäin ja siinä vaiheessa hiukan satoikin. Niin tuli tutustuttua siihenkin paikkaan .

Olen hiukan odotellut Joukon ja Jounin käyntiä vaan ei ole kuulunut ja onhan ne jokaisella omat tehtävänsä ja pitäis minun ehkä soittaa ja kutsua käymään.