Nyt ei onnistunutkaan kuvan siirto blogille vaan voihan se olla kerran näinkin ,kuten otsakkeessa kerroin sateinen sää on ollut tänäänkin, ulkona olen käynyt ainoastaan aamulla kun vein roskat.

On vähän oudon tyhjää kun Ville kävi vaimonsa veljen Villen kanssa hakemassa divaanisohvan Lassin huoneeseen kun minulle on luvattu tuoda ostamani sohva ensiviikolla ja eihän se ennen mahdu kun entinen viedään pois ja nuoret miehet ovat  töissä arkisin joten näin se onnistui.

Varmaan naapurit luulivat että olen muuttamassa pois kun huonekaluja viedään.

Eija ja Jouko tulivat iltapäivällä käymään ja Jouko toi ja laittoi kaapin päällä olevaan kissaan uudet patterit ja kun kulkee läheltä ohitse kissa naukuu sekin on asia jota en ymmärrä silloin kun ostin sen vuosia sitten liikkeessä jossa se oli aina kun kuljin ohi se naukui ja ostin sen juuri sitä varten kun se oli niin hauska nyt se on ollut naukumatta monta vuotta kun patterit olivat kuluneet.

Jouko on myös laittanut pihaansa lintupöntön samoin kuin veljensäkin vaan siellä on erimerkkinen lintu kun Jounin pöntössä ja hän laittoi näkymään minunkin koneellani ja siellä on jo kuusi munaa joten kyllä tässä seurattavaa riittää kunhan alkavat hautoa ja linnut kuoriutua ja seuraan kahta pönttöä.

Ilma on erittäin ikävä sataa ja tuulee ettei ole kesästä tietoakaan vaikka jo siihen totuimmekin muutaman päivän.