Kissa%20ja%20koira%202-normal.jpg

Sateista ja pilvistä on ollut tänäänkin minulla oli aamulla jalkahoito tilattuna 10,00 ja vähän aikaisemmin kun katsoin ulos satoi lunta se oli kyllä hyvin lyhytaikaista.

Läksin kävelemään sinne hoitopaikkaan kun taakseni ilmestyi Kaija ja Jorma olivat nähneet minun menevän ja tulivat avaamaan oven melko kohteliasta he olivat menossa lenkille.

Ensimmäistä kertaa kävin tällä jalkahoitajalla hyvin oli mukava ihminen ja hyvin teki työnsäkin, aion käydä sillä tästä ruveten aina kun pääsen ja hän lupasi hoitojen välilläkin leikata varpaan kynsiä kun itse en pysty.

Tänään oli myös kahvitilaisuus ja menin sinnekin ja mukava oli sielläkin rupatella naapureitten kanssa, lupasin lähteä elokuviinkin olikohan se ensiviikolla kun sinne mennään päivällä.

Jaana soitteli että oletko kotona hän tulee illalla ja ottaa ne pelakuut säilöön talveksi ja haetaan samalla kanervat ja niin tehtiinkin mutta ensimmäisessä paikassa oli niin pieniä ettei hyväksytty, ajettiin toiselle puolelle kaupunkia eikä sielläkään ollut gallunoita oli muutama tavallisen värisiä ja sitten värjättyjä sinisiksi no otimma niitä ja Jaana laittoi ne parvekkeelle oli jo vaan niin pimeä etten ole katsonut miltä ne näyttää, joimme teetä ja hän lähti ja kertoi menevänsä vielä lenkille, reipas tyttö.