Ruusuruukku-normal.jpg

Tänään ei ole ollut niin helteistä kun koko viikon ja eilenkin se oli kyllä tosi hieno päivä kaikin puolin minäkin sain tuulettaa varpaitani nurmikolla teki hyvää varpaille kun yleensä ovat koko päivän sukkien ja kenkien peitossa varvasortoosien haudottavana jotka ovat silikoonia. En muista koska olisin niin saanut viettää niin mukavan päivän , kiitokset vaan Eija ja Jouko.

Aamupäivällä tänään kävi Kaija ja Jorma kaupalle mennessään ja toivat lehdet minä keitin itselleni keittoa ja läksin sauvalenkille kun kertoivat että nyt olis hyvä kävelysää kun ei ollut niin kuuma ja oli pilviäkin, kävelin sen pitemmän lenkki version ja kotiin tultua keitto maistuikin hyvälle.

Soitin Jaakolle ja Juholle huomisesta päivästä kumpikaan ei vastannut vaan Juho soitti myöhemmin ei ollut varma pääsevätkö he tulemaan olis vaan niin mahtavaa kun olis kerrankin kaikki serkukset koolla, Anne ja Jouni olivat tulossa Hangosta he kyllä tulevat poutaa toivomme että sielläkin voisimme olla pihalla kun on varmaan paljon väkeä kuten yleensäkin mutta sen näkee huomenna.

Täällä en ole käynyt kirjastossa vaan nyt aion käydä jotain lukemista katselemassa en edes tiedä keltä on ilmestynyt uusia kirjoja minun  makuuni kirjastokorttikin on Tampereen kirjastoon vaan kaipa sen saa vaihdettua ilman suurempia ongelmia kävin katsomassa kirjaston paikankin ja onko paljon rappuja se on yksi ongelma liikkumisessani olin näkevinäni että toiselta puolelta pääsee katutasosta sisälle.

Huominen onkin sitten taas juhlapäivä ja näkee sukuakin monta perhettä ja se on aina mukavaa minut tullaan hakemaan kirkkoon sieltä talonpuolesta joten on hyvä palvelu.