Kissa%20ja%20kukkaset.jpg

Meillä olikin kahvikekkerit vaihteeksi perjantaina ja siellä oli myös paikalla Palvelujohtaja hän kertoi tulevista asioista ja kyseli meiltäkin nyt jo olevista ohjelmista koska huone on suuri ja väkeä oli paljon ja melkein kaikki puhuivat yhtä aikaa minä en oikeastaan kuullut mitään eikä moni muukaan,näin se usein käy suurissa tiloissa.

Sanna kävi tuomassa ennen sitä tilaisuutta muistilapun ensiviikon retkestä jonka teemme Ylöjärvelle keskiviikkona olen ilmoittautunut ja maksanutkin toivottavasti pystyn lähtemään siellä avataan joku uusi liike.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla tuomassa lehdet ja laittoivat oveen uuden jouluisemman kranssin jonka olin eilen käynyt ostamassa, on se ihan hyvän näköinen. 

Olin välillä puhelimessa kun eräs ystäväni soitti hän asuu Tampereella keskustassa ja on myöskin leski ja asuu yksin lapset asuvat kyllä myös Tampereella että kyllä hänelläkin on apua saatavissa kun tarvitsee.

Tänään en ole käynyt ulkoilemassa kun siellä on satanutkin ja aamupäivästä pesin pyykkiä koneellisen, odottelen kyllä niinkuin varmaan moni muukin että vähän maailma valkenisi kun niin on ollut pimeätä tänäänkin ja varmaan vielä monta viikkoa päivälläkin täytyy pitää valot päällä ei näe mitään tehdä ikman valoja mutta ei ole liukasta kun ei ole luntakaan ja kyllähän se joulun jälkeen valkenee.