Keltaruusu-normal.jpgTuntuu vallan merkilliseltä että tänään on paistanut aurtnko koko päivän toivon että tämä ilo jatkuu ja hiukan vaikka lämpöä lisää.

Jorma kävi aamulla ja toi lehdet ja oli pari pientä hommaa jotka hän hoiti ja sovimme huomisen menosta äänestämään ennakkoäänestyshän on tänään ja huomenna.

Tänään en ole saanut aikaiseksi juuri mitään näin toimetonta päivää en edes muista ja mikähän siihenkin mahtaa olla syynä varmaan laiskuus.

Kävin aamupäivällä sauvalenkillä ensikerran sen jälkeen kun Jorma laittoi sauvojen käden sijoihin pehmustetta kyllä niillä oli huomattavasti parempi liikkua ei ottanut niin sormiin olisi kyllä houkutus käydä jossain katsomassa sauvoja joista Pullamummi kertoi. Siellä oli kyllä ainakin silloin hyvin kylmä ja voimakas tuuli kävelin uuden lenkin jonka eräs naapurini neuvoi ja siellä olin metsän siimeksessä ettei tuuli käynyt niin kovin.

Taitaa jäädä huominen konsertti Tuomiokirkkoon käymättä on kerääntynyt niin monta menoa ja estettä juuri huomiseksi ,voin käydä kyllä mummonkammarissa tervehtimässä arkipäivänäkin nyt kun on vielä auki ennen kesälomaa sinne on vaan niin tyhmää mennä yksin eikä ole täällä ketään jota voisin pyytää kaveriksi.