Illassa on tämäkin päivä ja oli ihan mukava ohjelma tänäänkin, Kaija ja Jorma kävivät tuomassa lehdet kuten ennenkin ja Jouni soitteli että tulevat käymään Annen kanssa jos olen kotona ja missäpäs minä muualla sunnuntaina kun eivät ole kaupatkaan auki ,nythän oli se kellojen siirtäminen ja Kaija ja Jorma hoitivat homman käydessään.

Olisin kyllä laittanut ruokaakin Lempääläläisille vaan Jouni kertoi että söivät vasta aamupalaa ja kahvit riittää, no se siitä tosi mukava kun tulivat minusta tuntuu että siitä oli pitkä aika kun kävivät viimeksi mutta yleensä poikani todistaa toisin. Kiva oli kuitenkin jutella ja nähdä heitäkin ja jututhan ovat erilaisia eri ihmisten kanssa .

Aamulla skypettelin jo Pirkkosiskoni kanssa vaikka en yleensä ole koneella ennen iltaa vaan nyt menin katsomaan blogilleni kun Jouko oli vaihtanut sinne eri kuvan kun entinen oli häipynyt en ymmärrä mikä vitsi sekin oli. Ulkoilemassa en ole käynyt kun on koko päivän satanut jos olen oikein nähnyt joten syysateet ovat alkaneet.