Keltaruusu.jpg

Tänään on taas ollutkin aurinkoinen sää ja minäkin pesin vähän pyykkiä ja sain kuivaksi parvekkeella saa nähdä uskallanko seisoa silityslaudan takana  kyllä se jalka hiukan rasittuu nimenomaan jos seisoo, katsotaan kuinka mummelin käy.

Ville tuli käymään aamulla töihin mennessään ja osasi korjata kyynäräsauvani joka piti niin pahaa ääntä, hän menee töihin kymmeneksi joten ehti käydä aamulla, poikani sanoi aamulla että pitää mennä keinuille jos sinne ilmestyy naapureita vaan ei ilmestynyt en tiedä miksi kolme näin lähtevän kävelylle ja he vilkutteliva kun olin parvekkeella.

Jouko soitti tänään joten on ollut hyvä päivä puhuimme kesäteatteriin menosta kun pääsen heidän kanssaan on kovasti minulle mieleen kun jos tarvitsen apua on omia ihmisiä auttamassa, kaisa lähetti viestiä Hämeenlinnasta oli lasten kanssa katselemassa siellä historiallisia paikkoja. Tilasin tänään jalkahoidonkin ja aika on 3.7 perjantaina aamulla klo.8.00 lyhyt matka tästä on sinne niin että kyllä minä pääsen.Olis kiva jos olis näin hienoja ilmoja useampia tulee hyvä olo.